Vi söker bland 1 500 biluthyrningsföretag för att hitta bästa möjliga pris för dig.

Fri avbokning
Inga kreditkortsavgifter
Personlig kundtjänst
Över 30 000 platser över hela världen
Vi kontrollerar priserna hos över 1500 hyrbilsleverantörer, för att kunna ge dig det bästa erbjudandet. Holiday Autos erbjuder bilar på över 30 000 platser över hela världen, så att du säkert kan hitta rätt bil för dig. Vi vill göra din hyrbilsupplevelse så enkel och stressfri som möjligt, så vi gör allt grovarbete åt dig. All du behöver göra är att köra bilen och njuta av semestern!

Branschledande varumärken till de bästa priserna

Vad säger våra kunder
tillhandahålls av Trustpilot
  • "Jag har bokat bilar med Holiday Autos under de senaste åren. Det verkar vara ett otroligt smidigt sätt att få en bättre deal än att själv leta runt på en massa sajter."

  • "Hämtningen var enkel – det tog 5 minuter från att jag kom till hyrbilsdisken till att jag körde iväg med bilen, och återlämningen var ännu snabbare. Bokningen med Holiday Autos var enkel och jag fick den bil jag frågade efter, helt perfekt!"

  • "Hyrde en 4x4 (Nissan X-Trail) från Holiday Autos till vår treveckorssemester i Kwa-Zulu Natal, Sydafrika. Bilen (från Thrifty) var redo i tid när vi kom till Durban Airport och det gick snabbt och enkelt att boka. Verkligen valuta för pengarna."

  • "Vi hämtade bilen på flygplatsen utan några problem alls. En mycket trevlig bil, utmärkt att köra och mycket bränslesnål. Personalen på biluthyrningen var mycket trevlig och hjälpsam. Återlämningen var inte heller några problem – allt som allt mycket bra."

  • "Dokumentationen och arrangemanget var bra som alltid. Förra året debiterade uthyrningsföretaget en oaviserad förseningsavgift på mitt kreditkort, men Holiday Autos följde upp det och jag fick tillbaka hela beloppet. Det är bra service."

Som recenserat på
9.3/10
8.3/10

Över 5 miljoner resenärer har kunnat utforska nya platser tack vare oss.